Un babuin a învățat programare și acum câștigă mai bine decât tigrii lui Nuțu

El e Marcel – cel mai bine plătit babuin din România şi poate de pe întreaga emisferă! Cândva un simplu decojitor de fructe la Zoo, Marcel a decis în urmă cu câţiva ani să înveţe programare, iar acum locuieşte într-un penthouse somptuos, se plimbă toată ziua cu trotineta şi – spun prietenii – câştigă mai bine decât tigrii lui Nuţu Cămătaru.

„Crezi că un babuin nu câştigă cât un tigru? Ei bine, o să râzi, dar mie-mi intră leafa cash, în bani adevăraţi, nu în ciozvârte de carne. Îl ştiu pe unul din tigrii lui Nuţu, e băiat bun, dar n-a vrut să ţină pasul cu tehnologia”, spune babuinul Marcel, al cărui fund roşu face furori în biroul luxos unde lucrează împreună cu zeci de IT-işti, atât oameni cât şi numeroase alte vietăţi, de la zvârlugă la vultur pleşuv.

„Marcel? Mi s-a părut un pic ciudat la început să lucrez cu un babuin. E cam grammar nazi, dacă te-a prins cu un dezacord face ca toate animalele. Dar tastează la patru mâini, face un smoothie de banane de moare lumea şi joacă ping-pong ca un zeu”, spune tucanul Valeriu, şeful lui Marcel.

„Eu nu-l cunosc pe Marcel, dar ştiu că e nevoie de babuini talentaţi în toată industria. Baboon Software, de exemplu, caută un Customer Success Manager. Tre’ să se priceapă la customer care şi people management – indiferent de specie. Experienţă la cocoţat în copaci nu se cere”, povesteşte un zoolog din Cluj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 martie 2022 11:19
Citește mai mult despre: nutu camataru programare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult