Un om de știință britanic și-a propus să obțină imposibilul: să descopere toate sensurile celebrei expresii feminine ”N-am nimic!”. După mai bine de 10 ani de perseverență, cercetătorul se laudă c-a descoperit aproximativ 174 de milioane de sensuri pentru expresie, dar că probabil acestea nu reprezintă decât jumătate din sensurile posibile.

femeiesuparata_siri.jpg ”Am descoperit sensuri la care nu m-aș fi gândit niciodată”, spune cercetătorul Pierre de Cebal. ”Pentru o femeie «N-am nimic!» e sinonim atât cu banalul «Nu vin, că n-am cu ce să mă îmbrac», dar și cu «Nesimțitule, nu vezi că mi-am scurtat cu 2 centrimetri o șuviță?» sau «Oare mai am iaurt dietetic în frigider?». Sau uneori poate să însemne pur și simplu «FCSB nu e Steaua».”

Ceilalți bărbați privesc cu neîncredere cercetarea omului de știință. ”Un demers absolut inutil, dacă nu de-a dreptul imbecil”, decretează reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Nimic bun nu poate ieși din înțelegerea psihologiei feminine. Dacă am afla ce gândesc cu adevărat femeile despre noi, probabil ne-ar fi frică să ne mai apropiem de ele. Riscăm să ajungem la dispariția speciei noastre dacă acest studiu continuă!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 02.12.2019 10:52 IT & Știința

National Cinematografic