Un bărbat a găsit 174 de milioane de sensuri pentru expresia feminină ”N-am nimic!”

Un om de știință britanic și-a propus să obțină imposibilul: să descopere toate sensurile celebrei expresii feminine ”N-am nimic!”. După mai bine de 10 ani de perseverență, cercetătorul se laudă c-a descoperit aproximativ 174 de milioane de sensuri pentru expresie, dar că probabil acestea nu reprezintă decât jumătate din sensurile posibile.

”Am descoperit sensuri la care nu m-aș fi gândit niciodată”, spune cercetătorul Pierre de Cebal. ”Pentru o femeie «N-am nimic!» e sinonim atât cu banalul «Nu vin, că n-am cu ce să mă îmbrac», dar și cu «Nesimțitule, nu vezi că mi-am scurtat cu 2 centrimetri o șuviță?» sau «Oare mai am iaurt dietetic în frigider?». Sau uneori poate să însemne pur și simplu «FCSB nu e Steaua».”

Ceilalți bărbați privesc cu neîncredere cercetarea omului de știință. ”Un demers absolut inutil, dacă nu de-a dreptul imbecil”, decretează reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Nimic bun nu poate ieși din înțelegerea psihologiei feminine. Dacă am afla ce gândesc cu adevărat femeile despre noi, probabil ne-ar fi frică să ne mai apropiem de ele. Riscăm să ajungem la dispariția speciei noastre dacă acest studiu continuă!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
2 decembrie 2019 08:52
Citește mai mult despre: femeie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult