Un bărbat a găsit sub carcasa noului Huawei un chinez care-l spiona

Moment șocant pentru un bărbat din comuna Popești-Leordeni care a descoperit când a dus telefonul la service că sub carcasa acestuia se afla un chinez foarte foarte mic cu căști, o mică antenă radar și un magnetofon miniatural pe care îi înregistra toate conversațiile. Bărbatul dusese telefonul la verificări că mergea greu și tot cădeau boabe de orez din el.

„Când a deschis omul de la service telefonul, ce să vezi, chinezul ăla foarte foarte mic stătea concentrat și se făcea că nu ne vede. Am strigat la el „ce faci mă aici, nu ți-e rușine?! Paștele și dumnezeii, păi nu pun eu mâna pe tine pezevenghiule”, dar a făcut un salt spectaculos și s-a ascuns în sertarul de încărcătoare”, spune păgubitul.

Oamenii de la service i-au spus că orice fraier poate să se prindă că telefonul Huawei spionează, că scrie chiar și în pliant că are patru microfoane, dar dacă te uiți la el vezi numai unul, ăla pentru vorbit. Utilizatorii de Huawei sunt sfătuiți să fie atenți la ce vorbesc în preajma telefonului iar dacă totuși vor să vorbească să aibă grijă să spună numai tâmpenii, cum ar fi „băi, telefoanele Huawei nu sunt chiar proaste, sunt la fel de bune ca celelalte”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 martie 2019 13:09
Citește mai mult despre: huawei spionaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult