Un bărbat are un card de economii care se dezactivează când intri în magazine de haine sau cosmetice

E un vrăjitor al zilelor noastre sau un expert în tehnologii avansate? Într-un portofel aparent banal, un bărbat din sectorul 3 al Capitalei ascunde un card despre care apropiaţii spun că ar avea puteri nemaivăzute: se blochează automat când simte că posesorul e într-un magazin de haine sau cosmetice.

“Îl ştiu pe Vlăduţ de ani de zile şi nu-mi explic de unde are atâţia bani”, spune un vecin de bloc. “Ştiu că soţia şi cele 3 fete adolescente sunt nişte răsfăţate, l-ar fi lăsat fără un chior. Sunt convins că sunt nişte forţe oculte la mijloc, vreun voodoo care-i apără economiile atunci când scapă puştoaicele la shopping. Asta, sau cardurile lui au un senzor care detectează mirosul de parfum şi-l demagnetizează încă de la intrarea în magazin!”

Familistul acuzat de vrăjitorie se apără însă, spunând că lucrurile nu sunt nicidecum atât de complicate. “Ce-mi rămâne după cheltuielile necesare pun deoparte într-un cont de economii, iar cardul «magic» nu e decât un Bonus Debit Card de la Garanti Bank!”, a şoptit Vlăduţ, adăugând un detaliu esenţial: “Ah, şi nevastă-mea face la fel, şi ea câştigă mai mult decât mine.”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

12 noiembrie 2016 12:11

Alte articole

Vezi mai mult