Un bărbat care nu mai are voie să fumeze în casă îi dă bere câinelui, ca să iasă mai des

Inteligenţa adevărată înseamnă să ştii să te adaptezi la mediu. Pentru că trăia într-un mediu toxic, adică împreună cu nevastă-sa, care îi interzicea să fumeze în casă, un român a început să-i dea căţelului bere, ca să-i vină mai des să facă pişu şi să-l scoată.

“E bine să ieşi cu câinele băut, că se plimbă mai împleticit şi ai timp să fumezi chiar şi un pachet”, spune Marian Coltea, românul din Berceni cu soluţii deştepte. “După 3-4 beri chiar începi să te înţelegi cu el mai bine decât cu nevasta”, susţine Marian.

Din păcate, soluţia are şi efecte secundare. Într-o seară a fost o problemă, că s-a îmbătat câinele şi a început să-i spună să se lase de fumat, că dacă fumează trăieşte mai puţin decât el.

Marian nu e singurul căruia i-a venit această idee, dar se pare că metoda e mai dificil de implementat la ciobăneştii caucazieni, că le dai o ladă de bere şi n-au nimic, trebuie să le dai două sticle de vodcă dacă vrei să iasă schema.

S-a încercat şi cu pisici, dar cu pisica nu merge, că dacă îi dai de băut sau nu, ea oricum te pârăşte şi se pişă în casă. Cel mai bine e cu bichon sau chihuahua, că le dai o bere de-aia mică şi stai ore în şir cu el pe-afară.

Scris de TNR
7 iunie 2018 18:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult