La Măgurele, unde se află cel mai puternic laser din lume, pare că s-au rezolvat problemele peste noapte. Un cunoscut investitor arab de pe Tatooine, o planetă plină de nisip și căldură, a închiriat laserul pentru a distruge o planetă cu care are el un mic scandal.

darth-vader-la-birou.jpg

„Omul a fost ok, a plătit cash, ne-a zis că ne de 2000 de credite imperiale acum, încă 10.000 odată ce va fi distrus Alderaan. Eu zic că afacerea e bună, mai ales acum în vreme de pandemie, cine mai dă bani cash, mai ales valută?”, a declarat șeful institutului de cercetare de la Măgurele.

Misteriosul investitor spune că va folosi laserul pentru cercetări medicale, pentru că atunci când era tânăr s-a certat cu un prieten bun de-al lui și ăla l-a aruncat în lavă, deci e ars pe tot corpul. Totodată a menționat că laserul îl va ajuta să distrugă o planetă, dar n-o face din răutate, o face doar să-i bage fiicei sale în cap ideea să nu mintă și să nu umble cu toți bagabonții din galaxie.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 13.07.2020 15:53 IT & Știința

National Cinematografic