Un bărbat e atât de organizat încât ştie permanent unde îi sunt şosetele desperecheate

Ţi s-a întâmplat vreodată să-ţi pierzi ciorapii prin casă? De sute de ori, bineînţeles! Nu şi tânărul Decebal Popescu din cartierul bucureştean Colentina, care se laudă cu o abilitate incredibilă: în orice moment din zi sau din noapte, acesta ştie exact în care cotlon al dormitorului se ascunde fiecare şosetă desperecheată.

“Nu-mi pot imagina cum le găseşte”, spune Mihaela, logodnica “detectivului de şosete”. “Presupun că are undeva o agendă unde le ţine evidenţa. Sau are un dispozitiv special cu care le detectează pe sub pat, pe după dulap… Sau poate le aruncă prin casă după vreun algoritm ştiut numai de el, pe lungime, grosime sau culoare? Nu mă plâng, că mie-mi uşurează munca foarte mult.”

Tânărul neagă însă că ar avea cine ştie ce superputeri, ba chiar le-a povestit reporterilor cât de simplu a fost să dezvolte acest al şaselea simţ. “Mai demult sufeream de o Împrăştioză teribilă, uitam de la mână pân’ la gură, cred că jumătate din salariu îl spărgeam pe şosete noi, ca să nu umblu desculţ! Totul s-a schimbat când am încercat Neuro Optimizer®. Apropo, sub fotoliul Dvs. e ciorapul cu dungi verzi pe care îl căutaţi de trei zile.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

21 noiembrie 2016 11:32
Citește mai mult despre: sosete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult