Un bărbat obsedat de Candy Crush urmărește copiii pe stradă și le sparge bomboanele

Jocurile pe calculator l-au adus într-o stare de nedescris pe un bărbat din București. Obsedat de cunoscutul joc de pe Facebook Candy Crush, pe care oamenii îl folosesc ca scuză să nu citească în metrou, acesta a început să fure bomboanele copiilor pe care îi vede pe stradă, ca să le spargă.

Cea mai recentă victimă a fost un băiețel de patru ani, cu care bărbatul s-a luptat zeci de minute ca să-i descleșteze bomboana din mânuță, doar ca să o spargă sub privirile pline de lacrimi ale micuțului, cu un ciocănel pe care spune că îl are mereu la îndemână.

„Ce să fac, dom’le, dacă mi s-a descărcat telefonul? Eram la nivelul 677, dar am uitat ca prostul să-mi încarc bateria. Odată ce începi să spargi bomboane, nu te mai poți opri, toată lumea știe asta”, povestește Geo Lemandroi, bărbatul în cauză.

Obsesia bărbatului merge, însă, mai departe de atât. „Acasă am butoaie întregi de bomboane, le țin pe balcon, pentru cazurile în care îmi pierd telefonul, sau se ia curentul și n-am de unde să-l încarc”, spune Geo Lemandroi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

26 ianuarie 2015 10:01

Alte articole

Vezi mai mult