Un bucureștean cu Dacia Spring a reușit să ajungă la Sinaia cu 16 baterii externe

Asta înseamnă tehnologie! Un șofer de Dacia Spring a sosit în dimineața aceasta în Sinaia, în aplauzele locuitorilor, uluiți că e posibil ca Dacia electrică să ajungă până acolo. Șoferul le-a rătat și secretul său: 16 baterii externe pe care le-a înfipt în USB-ul din mașină și cu care a suplimentat bateria penibiă a autoturismului ecologic.

El a recunoscut că pe A3 a și împins puțin mașina, ca să mai facă economie, iar pe centura Ploieștiului a reușit să se agațe de un TIR și a mers așa 12 km, până s-a prins șoferul camionului. În rest, șoferul, pe nume Marian Coltea, a rulat doar cu 30 la oră, spre ura celorlalți șoferi, care îl claxonau și îl înjurau. ”Aș fi claxonat și eu, dar la fiecare claxon scădea autonomia cu 3 km”, declară Marian.

Ca să reducă greutatea și să mărească autonomia Daciei electrice, Marian a renunțat la bagaje, dar și la roata de rezervă, cric, căptușeala banchetei din spate, scaunul pasagerului și a condus doar în chiloți, planul fiind să-și cumpere haine la destinație, să fie mașina mai ușoară.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
22 ianuarie 2022 09:18
Citește mai mult despre: dacia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult