Un călător în timp ne avertizează că în 2050 vor fi doar reclame la FoodPanda și videochat

După primirea festivă de la Cotroceni și dineul de la Castelul Peleș, călătorul în timp Vasile Tomescu a susținut și o conferință de presă pentru public, în care ne-a povestit câteva din lucrurile care se vor întâmpla în viitor. Veștile sunt bune, spune acesta, în viitor nu vom mai avea decât două reclame.

„De fiecare dată când te uiți la ceva pe virtual ai o reclamă la FoodPanda, care acum pe lângă Burgeri Apetisanți livrează orice, de la geci de blugi la seturi de lere. În rest, dacă intri pe holograme pe modul incognito, numai reclame la videochat. Toată lumea face videochat în viitor, pentru noi e cum e Facebook pentru voi”, a povestit călătorul din viitor.

Din păcate acesta nu a dorit să ne ofere mai multe amănunte despre anul 2050 din care susține că provine, devenind brusc agitat și evaziv când i s-au pus întrebări concrete. Astfel, când jurnalistul Digi24 l-a întrebat dacă e gata metroul din Drumul Taberei, dl. Tomescu a început să devină agresiv și să zică „auzi, cum te cheamă pe dumneata, ce-i cu obrăznicia asta, ce, am față de mecanic de mă întrebi de metrouri?”.

Scris de Ef
6 martie 2020 10:03
Citește mai mult despre: viitor

Alte articole

Vezi mai mult