Un calorifer s-a încălzit în căminul Politehnicii! Speriaţi, studenţii i-au montat un cooler

Un fenomen neobişnuit i-a pus pe jar pe câţiva studenţi de la Poli cazaţi într-un cămin din Regie! De câteva zile, caloriferul din cameră se încălzeşte misterios, atingând chiar şi 35-40 de grade, spun tinerii. Speriaţi că ar putea fi ceva în neregulă cu obiectul de fontă, viitorii ingineri au luat măsura firească: i-au montat caloriferului un cooler.

“Om fi noi abia în anul 2, dar ştim un lucru: când un aparat se încinge în halul ăsta, e clar că e stricat”, spune Decebal Popescu, student în vârstă de 39 de ani. “Poate e vreun proces care îi supraîncarcă placa video, poate trebuie defragmentat HDD-ul… Sigur au stat aici nişte filologi care habar n-aveau să umble cu el.”

“Până desfacem caloriferul, am preferat să evităm probleme mai mari şi i-am pus un cooler, acolo unde bănuim că are sursa şi CPU-ul. Nimic deosebit, un Deepcool Ultra Plus 9000 cu 2500 RPM”, adaugă politehnistul.

“Un coleg mi-a spus că a văzut odată ceva curgând din el, deci probabil are un sistem de răcire pe bază de apă, dar a cedat”, a comentat un alt student. “La cum arată, nici un update de BIOS nu i-ar strica.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 octombrie 2015 01:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult