Obsesia pentru Solitaire i-a luat mințile unui bugetar din Caracal. Din dorința de a deveni primul caracalean din istorie care reușește să câștige o partidă de Solitaire, Tomel B. a venit de-acasă cu un pachet de cărți și a încercat să le îndese prin CD-ROM.

caracalean_solitaire_trisat.jpg Iritat că nu reușește, a chemat IT-istul instituției, care i-a identificat imediat problema: cărțile pe care Tomel încerca să le îndese în PC aveau pe verso alt model decât cele de pe ecranul monitorului. ”Bă, da’ prost mai ești, nu vezi că-s modele diferite?”, i-a spus IT-istul pe un ton superior. ”Faci orașul de rușine, de ajunge toată țară să spună despre noi că suntem proști!”

Dorința de a câștiga la Solitaire a fost însă suficient de puternică pentru ca bugetarul să plece la București, unde a găsit într-un final un pachet de cărți cu același model ca cel de pe PC-ul de la birou. ”Nimic nu va mai sta în calea victoriei mele la Solitaire”, este convins caracaleanul. ”Abia aștept titlurile din ziare, probabil mi se va spune «Einstein de Caracal».”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 11.05.2016 12:10 IT & Știința

National Cinematografic