Un caracalean a încercat să bage cărți de joc prin CD-ROM, ca să câștige la Solitaire

Obsesia pentru Solitaire i-a luat mințile unui bugetar din Caracal. Din dorința de a deveni primul caracalean din istorie care reușește să câștige o partidă de Solitaire, Tomel B. a venit de-acasă cu un pachet de cărți și a încercat să le îndese prin CD-ROM.

Iritat că nu reușește, a chemat IT-istul instituției, care i-a identificat imediat problema: cărțile pe care Tomel încerca să le îndese în PC aveau pe verso alt model decât cele de pe ecranul monitorului. ”Bă, da’ prost mai ești, nu vezi că-s modele diferite?”, i-a spus IT-istul pe un ton superior. ”Faci orașul de rușine, de ajunge toată țară să spună despre noi că suntem proști!”

Dorința de a câștiga la Solitaire a fost însă suficient de puternică pentru ca bugetarul să plece la București, unde a găsit într-un final un pachet de cărți cu același model ca cel de pe PC-ul de la birou. ”Nimic nu va mai sta în calea victoriei mele la Solitaire”, este convins caracaleanul. ”Abia aștept titlurile din ziare, probabil mi se va spune «Einstein de Caracal».”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 mai 2016 13:10
Citește mai mult despre: caracalean Solitaire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult