Un caracalean a studiat nanotehnologia 30 de ani ca să-şi implanteze căşti pentru copiat la Bac

Dorinţa de a trece Bacul îi motivează pe mulţi români! Într-un interviu recent, un cercetător de renume mondial născut în Caracal recunoaşte că visul de a-şi implanta nişte căşti bionice pentru copiat la Bac l-a împins să studieze timp de peste 30 de ani electronica, nanotehnologia şi biomaterialele.

“Zeci de ani de muncă au dat roade”, spune Cătălin B., savantul caracalean. “După sute de experimente eşuate, am reuşit în final să-mi implantez micro-căştile chiar în ţesutul timpanului, devenind primul cyborg real din istoria omenirii. Sunt nedetectabile! Le-am folosit cu succes la română şi la istorie, şi sunt sigur că voi lua cel puţin nota 7.”

“Mi-am tocit coatele prin biblioteci şi laboratoare, sacrificându-mi adolescenţa şi tinereţea pentru a concepe căştile perfecte de copiat. Atât de mult îmi doresc să iau Bacul”, a adăugat omul de ştiinţă.

Cu toate că, într-adevăr, căştile bionice nu pot fi detectate prin mijloace convenţionale, demersul savantului caracalean ar putea însă da greş. “Probabil îi vom anula lucrarea. Am auzit în interviul pe care tocmai l-a dat că a copiat la română şi la istorie, folosind un fel de căşti”, spun inspectorii şcolari.

4 iulie 2013 22:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult