Un caracalean a suflat 2 zile în eşapament, crezând că aşa dă kilometrajul înapoi

Încă un recital de IQ la Caracal! Un caracalean ambițios a suflat 2 zile încontinuu în eșapamentul unui Opel Astra H, că el așa a crezut că-i dă kilometrajul înapoi. Caracaleanul spune că acțiunea a fost doar parțial un eșec. El se laudă că a reușit să-i dea 2 km înapoi și că acum mașina are 879.098 km absolut reali, caracaleanul sperând să ia un preț mai bun pe ea.

Se pare că forța pulmonară a caracaleanului e impresionantă, pentru că un vecin i-a spus că nu merge dacă nu e motorul pornit, iar caracaleanul i-a urmat sfatul, suflând cu putere. El mai spune că în urma acestei operațiuni mașina consumă mai puțin și i-a dispărut și jocul din volan. Mai mulți caracaleni au auzit și ei asta și de o săptămână pe străzi poți vedea șoferi suflând în eșapament.

În Caracal a apărut deja legenda că dacă sufli bine în eșapament treci ITP-ul fără probleme. Românul inventiv căruia i-a trecut asta prin cap prima oară vrea să-și patenteze ideea și să pornească un service auto unde mecanicul doar suflă în țeava de eșapament și injectoarele se curăță, amortizoarele se echilibrează și rugina din praguri dispare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 februarie 2021 13:42
Citește mai mult despre: caracal eșapament mașină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult