Un căutător de aur s-a scos. A găsit trei IT-iști și a luat 10.000 euro pe ei!

Munca de căutător de aur nu este atât de profitabilă pe cât pare, pentru că presupune mult efort și și mai mult eșec, că majoritatea aurului a fost descoperit deja cu metode mai bune. De-aia foarte mulți se reprofilează pe găsit IT-iști un șansele sunt ceva mai mari, recompensele imediate și destul de consistente.

Este și cazul lui Marcel Constantin din Berceni care a căutat aur vreme îndelungată în zona parcul național Văcărești și prin Popești-Leordeni. După doi ani de rezultate modeste, a cunoscut doi băieți care căutau un job, mai știa pe unul care are o firmă de programare, a făcut recomandarea și tot tacâmul, s-a umplut de bani.

„Ce să zic, n-au fost mulți la început dar au venit repede. Cu aurul trebuie să sapi, să verifici, să primești aprobare de la guvern să-l vinzi, e complicat. Mult mai bun un job în recrutare de genul ăsta, mai ales că nu stai toată ziua afară și nu scormonești prin noroaie, ci la birou cu scaun ergonomic și aer condiționat”, povestește căutătorul convertit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 mai 2021 12:58
Citește mai mult despre: cautator de aur programare recruiter

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult