Un cercetător teleormănean se laudă că a făcut descoperirea secolului: „Internetul minte!”

Considerat de foarte multă lume drept una din cele mai sigure și ușoare metode de informare, Internetul a primit recent o grea lovitură, din care probabil nu își va mai reveni complet niciodată. Este vorba de descoperirea unui om de ştiinţă din Teleorman, care susține, nici mai mult, nici mai puțin, că Internetul minte.

”Eram pe un site și citeam, ca de obicei, horoscopul, ca să aflu dacă astrele mi-au pregătit ceva de mâncare”, povestește cercetătorul teleormănean Robert Acrișor. ”După câteva ore, am ajuns întâmplător pe un alt site, tot cu horoscop și, surpriză: acolo scria altceva la zodia mea. După ce am verificat de 10 ori informația, am tras concluzia evidentă: Internetul minte!”

Chiar dacă încă nu are dovezi, cercetătorul teleormănean susține că Internetul minte nu doar la zodia lui, ci foarte probabil și la celelalte zodii. Ba, mai mult, Internetul ar minți și în alte situații, nu doar la horoscop. ”Din păcate, expresia «Este adevărat, pentru că așa scrie pe Internet!» nu mai e valabilă”, spune cu amărăciune Robert Acrișor.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
15 decembrie 2013 11:12

Alte articole

Vezi mai mult