Un dentist susține că fisticul trebuie mâncat cu tot cu coajă, că acolo sunt vitaminele

Sfat cel puțin dubios dat de un medic dentist român, care susține că fisticul trebuie mâncat cu tot cu coajă, pentru că acolo ar fi vitaminele. Cu toate că a doua zi după ce a făcut aceste declarații la ușa cabinetului era coadă de oameni cu dinții sparți, dentistul spune că probabil pacienții au avut o dorință subită de a-și îngriji dantura, pe care nu au vrut s-o mai neglijeze.

Nu doar dentiștii profită de pe urma acestui sfat. Și la cabinetele proctologilor a fost coadă de oameni care spun că s-au trezit cu hemoroizi și fisuri anale la câteva ore după ce au înghițit fisticul cu coajă, sau chiar l-au mestecat.

Sfaturile medicului ar trebui însă să le dea de gândit pacienților săi. El îi sfătuiește constant să mestece ghinde întregi și mai ales să deschidă berea cu dinții, ca să-și păstreze smalțul strălucitor. El spune că eventualele probleme care apar, precum dinții rupți sau măselele sparte, sunt din cauza consumului anterior de sucuri acidulate dar și din cauză că nu au folosit ață dentară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 februarie 2023 17:06
Citește mai mult despre: dentist fistic hemoroizi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult