Un deputat a inventat teleportarea, să ajungă mai repede la București să-și voteze pensie specială

Când e de obținut foloase și beneficii, parlamentarii români se mobilizează mai mult ca niciodată. Este și cazul deputatului Olimpiu Bazavan care, pentru a ajunge mai repede la București, să-și voteze o pensie de nesimțit, și-a pus mintea la contribuție și a inventat teleportarea.

Acesta spune că nici măcar nu a fost greu, totul a început când s-a gândit cum să găsească o metodă de transport care să-i permită să ajungă foarte rapid unde vrea și la care să nu aibă acces orice sărac. „Știi cum e, mergi prin trafic, dar chiar dacă ai girofar și calci copii pe trecere, tot e greu și ți se face silă, că tot trebuie să ștergi sângele de pe capotă. Am zis să găsim ceva rapid, pentru țară, că pentru ea mă sacrific”, a spus deputatul Bazavan.

Mașina de teleportat este complet funcțională dar, din păcate, este extrem de scumpă, o singură teleportare costând 10 miliarde de dolari. „E scump, dar pe mine nu m-a costat nimic, că am decontat tot pe cabinetul parlamentar”, a precizat deputatul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

16 iunie 2015 14:06