Un dispozitiv de torturat maneliști a câștigat marele premiu la Salonul de Invenții de la Geneva

Vești excelente de la Geneva! O echipă de specialiști români a creat un dispozitiv revoluționar, menit să-i tortureze pe cei mai mari dușmani ai omului, maneliștii. Dispozitivul a fost de departe vedeta Târgului de Invenții de la Geneva, fiind desemnat în unanimitate drept câștigător al marelui premiu.

”Toată lumea era de acord că maneliștii trebuie să sufere intens, dar până acum nimeni nu a creat un dispozitiv atât de potrivit lor. Un manelist care ajunge în acest dispozitiv simte simultan 10 pedepse, printre care arderea pe rug, decapitarea, smulgerea unghiilor, scaunul electric sau injecția letală. Toate în același timp, ceea ce e senzațional”, a explicat președintele juriului.

Imediat ce va intra în producția de serie, revoluționarul dispozitiv va avea nevoie de doar 3 ani pentru stârpirea definitivă a maneliștilor. Iar vestea bună este că ulterior el poate fi adaptat cocalarilor, de care ar urma să scăpăm în alți 2 ani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult