Un doctor a inventat pastila de după shopping. O iei şi uiţi ca prin minune câţi bani ai cheltuit

Un nou leac miraculos! Zeci de mii de pacienţi din întreaga lume, cu depresie post-cumpărături, au acum o salvare: pastila de după shopping. O singură pastilă atenuează cu până la 100% efectele gândurilor negre, de tipul “de ce am dat atâţia bani pe o pereche de pantofi?”, sau “chiar aveam nevoie de o barcă gonflabilă pentru tăiat porcul?”.

Noua pastilă anihilează metodele tradiţionale de vindecare. Mulţi încercau să uite pe ce au dat banii provocându-şi amnezie, de cele mai multe ori uitându-se la emisiuni TVR. În cazuri extreme, se ajungea la hipnoză. Alţi pacienţi apelau la metode şi mai dure, precum blocarea conturilor.

Inventatorul pastilei e un doctor genial şi toată lumea spune că cine intră la el nu iese nevindecat. “Mi-a dat pastila şi am uitat instantaneu cât a fost onorariul. Nici acum nu ştiu precis, dar oricum nu mai am bani de shopping. A eliminat problema din rădăcină”, explică Mioara Papuc, victimă a shoppingului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
19 decembrie 2016 14:45
Citește mai mult despre: pastila shopping

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult