După ce în premieră mondială laserul de la Măgurele a atins o putere maximă de 10 petawați, o premieră mondială, deja s-au arătat persoane interesate pentru achiziționarea sistemului. Chiar astăzi la prânz la poartă s-a prezentat un domn în negru care, respirând greu, a întrebat savanții de acolo cât vor pe el că are o treabă. 

vader-la-turnu-magurele.jpg

„Domnul a zis că ne dă 2000 de credite imperiale acum și încă 10.000 după ce ajungem pe Alderaan, că acolo are el o treabă cu fiică-sa. Ne-a zis că și fi-su merge în direcția aia, după ce și-a vândut un Landspeeder X-34, model vechi, pe motorină. Părea un om serios, doar că avea un fel de-a vorbi de-ți lăsa un nod în gât, dacă înțelegeți ce vreau să spun”, a precizat Vlad Teișanu-Popa, vicepreședinte al institutului de fizică nucleară Măgurele.

Misteriosul domn în negru a spus că, dacă e nevoie, poate oricând să deschidă o linie de finanțare de sute de mii de credite imperiale, că știe o familie de bancheri onorabili pe Tatooine, domnii Hutt, care sunt dispuși să-i dea bani cât dorește pentru o dobândă rezonabilă. „Ăia mi-au prins la un moment dat un datornic și l-au făcut carbonită, îl țin acum în birou la vedere, să se învețe lume mintea să nu plătească DAE și alte hangarale”, a declarat misteriosul investitor îmbrăcat în negru.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 13.03.2019 16:56 IT & Știința

National Cinematografic