După ce în premieră mondială laserul de la Măgurele a atins o putere maximă de 10 petawați, o premieră mondială, deja s-au arătat persoane interesate pentru achiziționarea sistemului. Chiar astăzi la prânz la poartă s-a prezentat un domn în negru care, respirând greu, a întrebat savanții de acolo cât vor pe el că are o treabă. 

vader-la-turnu-magurele.jpg

„Domnul a zis că ne dă 2000 de credite imperiale acum și încă 10.000 după ce ajungem pe Alderaan, că acolo are el o treabă cu fiică-sa. Ne-a zis că și fi-su merge în direcția aia, după ce și-a vândut un Landspeeder X-34, model vechi, pe motorină. Părea un om serios, doar că avea un fel de-a vorbi de-ți lăsa un nod în gât, dacă înțelegeți ce vreau să spun”, a precizat Vlad Teișanu-Popa, vicepreședinte al institutului de fizică nucleară Măgurele.

Misteriosul domn în negru a spus că, dacă e nevoie, poate oricând să deschidă o linie de finanțare de sute de mii de credite imperiale, că știe o familie de bancheri onorabili pe Tatooine, domnii Hutt, care sunt dispuși să-i dea bani cât dorește pentru o dobândă rezonabilă. „Ăia mi-au prins la un moment dat un datornic și l-au făcut carbonită, îl țin acum în birou la vedere, să se învețe lume mintea să nu plătească DAE și alte hangarale”, a declarat misteriosul investitor îmbrăcat în negru.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 13.03.2019 14:56 IT & Știința

National Cinematografic