Un domn în negru care respiră greu a întrebat cât vrem pe laserul de la Măgurele

După ce în premieră mondială laserul de la Măgurele a atins o putere maximă de 10 petawați, o premieră mondială, deja s-au arătat persoane interesate pentru achiziționarea sistemului. Chiar astăzi la prânz la poartă s-a prezentat un domn în negru care, respirând greu, a întrebat savanții de acolo cât vor pe el că are o treabă. 

„Domnul a zis că ne dă 2000 de credite imperiale acum și încă 10.000 după ce ajungem pe Alderaan, că acolo are el o treabă cu fiică-sa. Ne-a zis că și fi-su merge în direcția aia, după ce și-a vândut un Landspeeder X-34, model vechi, pe motorină. Părea un om serios, doar că avea un fel de-a vorbi de-ți lăsa un nod în gât, dacă înțelegeți ce vreau să spun”, a precizat Vlad Teișanu-Popa, vicepreședinte al institutului de fizică nucleară Măgurele.

Misteriosul domn în negru a spus că, dacă e nevoie, poate oricând să deschidă o linie de finanțare de sute de mii de credite imperiale, că știe o familie de bancheri onorabili pe Tatooine, domnii Hutt, care sunt dispuși să-i dea bani cât dorește pentru o dobândă rezonabilă. „Ăia mi-au prins la un moment dat un datornic și l-au făcut carbonită, îl țin acum în birou la vedere, să se învețe lume mintea să nu plătească DAE și alte hangarale”, a declarat misteriosul investitor îmbrăcat în negru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 martie 2019 14:56
Citește mai mult despre: laser Magurele vader

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult