Un elev a făcut un plan cu case pe Marte. Sunt mai ieftine decât cele din Cluj

Proiect perfect fezabil propus de un elev din Cluj. Flavius Rusu a prezentat un cartier întreg de case pe planeta Marte, la un preț individual mai mic decât orice locuință comparabilă din Cluj-Napoca. Elevul, care nici măcar nu învață la un liceu de prestigiu, ci la unul de cartier, mai precis Emil Racoviță, a explicat în proiect costurile detaliate și chiar e mai ieftin pe Marte.

Rachetele, transportul până pe planeta roșie și materialele în sine costă împreună mai puțin decât o singură livrare cu betoniera în Cluj. Mobila, electrocasnicele, parchetul, toate însumate duc costul unui duplex pe Marte la abia 180.000 euro, mult în urma prețurilor cerute de dezvoltatorii imobiliari în capitala rechinilor imobiliari, Cluj.

Cel mai șocant aspect al proiectului elevului clujean este că locuințele pe Marte chiar ar putea fi livrate la timp și ar avea actele gata foarte rapid. Elevul spune că s-a inspirat din propria sa experiență, el locuind cu familia într-o rulotă în pădurea Hoia-Baciu din 2014, în așteptarea finalizării casei lor, care va fi gata imediat după ce casele pe Marte vor fi deja locuite.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 ianuarie 2022 16:28
Citește mai mult despre: casă cluj marte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult