Un genetician român a sintetizat o pastilă pe care dacă o dai unui cimpanzeu devine blogger

Conform predicţiei lui Arthur C. Clarke, o tehnologie suficient de evoluată nu poate fi deosebită de magie. E cazul unui savant român, care a reuşit să sintetizez o substanţă cu care poţi să sari peste 30.000 de ani de evoluţie. Acesta a produs pastila numită Evolutin-3000, pe care, dacă o dai unui cimpanzeu, acesta devine imediat blogger.

”După ce i-am dat pastila mi-a cerut o unghieră, şi-a tăiat ghearele şi a început să scrie la tastatură. Şi-a făcut un blog pe WordPress, apoi şi-a făcut un blogroll în care a băgat mai întâi familia, apoi toate celelalte maimuţe pe care le ştia”, spune cercetătorul care a inventat pastila.

Geneticianul spune că după 2-3 pastile cimpanzeul a început să meargă la evenimente, unde mânca bușeuri cu ciuperci și își făcea contacte în blogosferă, apoi a trecut la lucruri mult mai evoluate, participând la conferințele lui Manafu, iar în prezent, după 2 săptămâni de Evolutin-3000, a decis să-și facă o agenție de PR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 aprilie 2015 09:04

Alte articole

Vezi mai mult