Un hacker a clonat cardul unui român și acum e și el sărac

Toți hackerii pot avea zile mai puțin bune, dar niciunul n-a avut un așa mare ghinion ca nefericitul care a clonat cardul unui român de 38 de ani din Mizil. Nici prin gând nu i-a trecut hackerului că a clonat cardul unui sărac, așa că acum s-a trezit și el la fel de sărac ca românul nostru.

Hackerul spune că a clonat cardul românului din Mizil pentru că acesta posta aproape zilnic pe Facebook și Instagram imagini cu el în avioane private sau prin tot felul de locații luxoase. Asta l-a indus în eroare pe hacker și n-a mai verificat câți bani sunt pe card, convins fiind că a dat lovitura.

„Surpriza a venit când am folosit cardul clonat ca să plătesc masa la un restaurant. Deși nu era o notă mare, am primit mesajul «Fonduri insuficiente». A fost cel mai umilitor moment din viața mea. Mai ales c-a trebuit să curăț cartofi și să spăl vase toată noaptea ca să-mi pot plăti nota. Inuman“, s-a plâns hackerul.

Din fericire pentru el, poate să iasă ușor din impasul în care se află. Trebuie doar să intre pe site-ul TechTalent și să aplice la un job de-acolo, că sunt o grămadă din care poate alege.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 septembrie 2022 13:01
Citește mai mult despre: hacker sărac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult