Un hacker s-a conectat la centrala vecinului şi acum are apă caldă gratis

În sfârșit cineva folosește hacking-ul pentru chestii utile la casa omului, nu doar pentru virusat calculatoare, furat biți și bitcoin sau obținut codurile pentru detonare nucleară de la americani. Vlad Ianculescu din Buzău a folosit cunoștințele avansate de hacking pentru a se conecta cu serverul propriu la centrala vecinului, și acum are apă caldă gratis.

„De când cu Internet of Things e tot mai ușor să te conectezi la aparatura vecinilor, că mulți nu-și securizează routerul. A trebuit, totuși, să-mi fac o serie de modificări la routerul meu, i-am monatt o țeavă de 12, niște fitinguri și doi robineți, unul pentru acces și altul pentru retur. Am făcut totul în Java, ca să fiu sigur că e complicat de descoperit”, a povestit tânărul Vlad.

Acesta spune că acum, având în vedere condițiile superioare de locuit din casa părinților săi se va putea concentra mai bine la job, eventual chiar să-și găsească altul. „Pentru asta nu trebuie să mă mai omor cu munca, mă duc la TechTalent și găsesc ei un job pentru mine, nu-i nevoie de hacking”, explică Vlad.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

22 ianuarie 2019 11:01

Alte articole

Vezi mai mult