Un instalator are soluţia la problemele iPhone 8: dacă înveleşti bateria cu câlţi, nu se mai umflă!

Abia lansat pe piață, telefonul iPhone 8, produs de compania americană de electronice Apple, are deja probleme. Mai mulți utilizatori au reclamat faptul că bateria acestuia se umflă după ce este pus la încărcat și pleznește.

Reprezentanții firmei de electronice au dat asigurări că acest lucru este normal și au atenționat că, spre deosebire de rivalul Samsung, bateriile lor se autodistrug cu 75% mai repede și mai bine. În lipsa unui ajutor consistent, un instalator român a oferit o soluție simplă și dovedită în timp. „Dacă învelești bateria cu câlți, să nu mai treacă apa prin ea, mai ales la îmbinări, nu mai ai probleme, nu se umflă nimic”, spune Grigore Petrescu, un meseriaș cu 25 de ani de experiență în instalații.

Acesta spune că un smoc de câlți este mult mai eficient decât o bandă de silicon, pentru că poate fi pus mai bine și îndesat cu degetul, inclusiv în fitiguri mai mici, de 1/4. „Dup-aia, legi totul cu o bandă de izolir și ai telefonul ca nou, te mai ține trei ani ca popa!”, a spus instalatorul bucureștean.

Scris de Ef
10 octombrie 2017 20:10
Citește mai mult despre: calti instalator iPhone

Alte articole

Vezi mai mult