Un IT-ist a cerut o ofertă la o agenţie de turism: I-au oferit 3000 euro plus bonusuri

Acuzaţii de favoritism la o agenţie de turism din Capitală. Un programator venit la agenţie ca să ceară o ofertă de vacanţă în Thailanda a completat o fişă personală şi după ce a spus că el lucrează în IT, în agenţie s-a făcut linişte o secundă, apoi angajaţii au început să arunce cu confetti, au desfăcut şampania şi au început să danseze conga prin agenţie, extrem de fericiţi.

Imediat după asta a venit directorul agenţiei, care a exclamat: “Vai, de când vă aşteptam!”, după care i-a propus programatorului un job full time, cu salariu de 3000 euro lunar plus bonusuri negociabile, spre stupefacţia celorlalţi clienţi, care nu înţelegeau de ce e IT-istul atât de curtat. “Mie nu mi-au dat nici măcar loc la geam în avion! Ce, eu n-am BAC-ul? Măcar să-mi garanteze că dacă iau prosoapele din camera de hotel nu mă aleargă nimeni pe-acolo”, a spus Marian C, nemulţumit de cum a fost tratat în agenţie.

Experţii spun că astfel de minuni se întâmplă foarte rar în piaţa de IT. Dacă vrei un programator poţi să aştepţi mult şi bine ca să apară. Dacă vrei să mergi la sigur, apelează la serviciile unor specialişti, precum TechTalent.ro. “Poate n-au nevoie de full time, ci doar pentru un proiect. Poate nici nu vor să-l angajeze, ci doar să li se furnizeze nişte servicii de IT. Noi putem furniza asta, dar mai ales putem certifica expertiza IT-iştilor găsiţi. I-am testat noi deja”, explică unul din specialiştii TechTalent.ro.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
22 octombrie 2018 11:20
Citește mai mult despre: it job programare programator salariu TechTalent turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult