Un IT-ist are mereu loc pe plajă, că se bronzează remote, de acasă

Se știe că unele categorii de angajați o duc mai bine decât altele. E și cazul IT-iștilor, care se bucură de numeroase avantaje și sunt invidiați de ceilalți.

Acești privilegiați cu salarii mari nu stau niciodată să caute un șezlong liber pe plajă, de exemplu. Ei se bronzează remote, de acasă, prin VPN. Ei pot să bea o bere la o terasă cu foștii colegi prin Skype, din confortul propriului fotoliu, în timp ce colegii sunt nevoiți să îndure chelnerii și berea caldă.

Unul din acești IT-iști spune chiar că nici nu-și dă seama când e în concediu și când e la birou, pentru că e permanent în fața monitorului în ambele situații: ”Am creat un algoritm după care mă dau cu cremă solară, ca să nu mă bronzez prea tare”, spune programatorul.

Nu sunt singurele privilegii. Unii IT-iști primesc locuri de parcare dedicate, pentru trotinetele lor electrice, palete de ping-pong incripționate cu nickname-ul lor pe Dark Web, sau extensii de Ascension, să se poată juca în șase. Colegii noștri de la Arnia caută un coleg care să se bucure de astfel de avantaje. Totul e să se priceapă la AI&Deep Learning, că restul se aranjează.

24 iulie 2019 10:07
Citește mai mult despre: it

Alte articole

Vezi mai mult