Un IT-ist clujean e atât de bogat încât i-au rămas 3 lei după ce a plătit chiria

Nu degeaba se înghesuie cei mai redutabili IT-iști români la Cluj, că acolo se plătește bine, nu ca la Zalău sau Pașcani. Pe rețeaua de socializare reddit a fost foarte popular în aceste zile cazul unui IT-ist din Cluj care se laudă că e atât de bogat încât îi mai rămân chiar și trei lei după ce plătește chiria.

„Nu vă zic bucuria pe care au resimțit-o părinții mei când i-am sunat pe Zoom și le-am zis că azi îmi cumpăr un covrig din banii mei, nu din ce-mi trimit ei de-acasă. Tata mi-a urlat «Așa, ficior!» în timp ce mama a început să plângă”, a spus IT-stul care se trage dintr-o familie de oameni gospodari, din Baia Mare.

Acesta spune că și-a dat seama că Cluj este orașul tuturor posibilităților și că nu se va opri din ascensiunea profesională. Dacă termină proiectul în care e implicat până la finalul lunii are promisă o primă, iar asta înseamnă că luna viitoare deja va ieși în oraș mult mai sigur pe sine, știind că are bani să cumpere chiar și un covridog, un produs de patiserie un pic mai scump decât un covrig, dar mai ieftin decât o sticlă de apă plată.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

17 ianuarie 2023 15:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult