Un IT-ist costumat în ecran albastru şi-a băgat toţi colegii în sperieţi de Halloween

Petrecerile de Halloween sunt, de obicei, lejere şi distractive, dar unii merg prea departe cu costumele înspăimântătoare! Decebal Popescu, un tânăr programator din Capitală, şi-a băgat în sperieţi toţi colegii după ce s-a îmbrăcat în temutul ecran albastru al morţii, cel mai mare duşman al omenirii de la apariţia calculatoarelor încoace.

„Eu unul am venit ceva mai târziu la party. Am dat noroc cu câţiva vampiri, am bârfit un pic cu monstrul lui Frankenstein, dar când am văzut într-un colţ, lângă bufet, ecranul ăla albastru… Cred că am făcut un pic pe mine. Băi, cu aşa ceva nu se glumeşte”, recunoaşte Marcel, coleg.

„Când am intrat prima oară în cameră s-a stârnit o panică generală. Unii s-au ascuns pe sub mese, alţii bâjbâiau disperaţi să verifice dacă au dat save… Uşor, man, sunt eu, Decebal!”, râde pezevenghiul costumat în moartea pasiunii, dându-şi jos de pe cap monitorul cu „Fatal exception”.

„N-aş mai suporta încă o sperietură din asta. Mai bine mă duc la Arnia. Acolo ştiu să trateze un Node.js Developer, un Full Stack .NET Developer with React and AWS, un QA Automation Engineer sau un Senior Java Developer within Machine Learning Team„, spune un alt coleg.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 octombrie 2019 10:10
Citește mai mult despre: Halloween

Alte articole

Vezi mai mult