Un IT-ist din Cluj a golit carcasa computerului și o închiriază ca garsonieră

Încă o dovadă că România nu duce lipsă de oameni inteligenți și întreprinzători. Un programator din Cluj a decis să-și suplimenteze veniturile prin monetizarea asseturilor pe care le avea prin locuință. Inspirat de piața imobiliară atât de dinamică din Cluj, programatorul a golit carcasa unui computer tip desktop și a închiriat-o ca garsonieră.

Prețul este rezonabil pentru Cluj, de doar 300 euro lunar, iar în banii aceștia este inclusă lumina din garsonieră, de la o diodă de pe placa de bază, pe care a lăsat-o în carcasă, asta la sugestia unui Solution Architect, recunoaște ingeniosul programator.

Garsoniera vine cu o canapea și, spune programatorul, este ideală pentru cei care se gândesc să devină programatori sau sunt deja la mijlocul acestei cariere. Mini-locuința este perfect adaptată nevoilor unui tânăr care vrea să se avânte în aventura software-ului, spune clujeanul. Toate feature-urile garsonierei au fost verificate cu un Automation Tester și noul locatar va primi chiar și bonusuri pentru raportarea bug-urilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 mai 2023 13:15
Citește mai mult despre: cluj garsonieră it job programator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult