Un IT-ist duce o viaţă dublă. Ziua e programator la o firmă, noaptea e virgin

Cine ar fi crezut că un tânăr ambiţios cu o meserie de viitor poate ascunde un asemenea secret întunecat? Decebal Popescu, IT-ist din sectorul 4 al Capitalei, duce pe timp de zi o viaţă aparent normală, fiind programator la o companie de software.

Noaptea, însă, îşi leapădă uniforma gri de corporatist, îmbracă un costum mulat din piele cu ţinte, coboară într-un beci umbros… şi devine DarkSoulEater92, spaima orcilor, printre cei mai feroce oameni care nu fac niciodată sex de pe un server local de World of Warcraft.

„E adevărat! În timp ce alţii ies, timid, la agăţat, se plimbă prin parc cu prietenele lor sau fac dragoste tandră la lumina lumânării, perversul de Decebal… oh, nici nu vreţi să ştiţi ce face acolo! Chiar în acest moment probabil spintecă murloci cu iataganul prin Swamp of Sorrows. Cu ochii mei l-am văzut”, spune Marcel, colegul de cameră.

„Eh, o să-şi găsească şi el o fată şi o să se lase de viaţa asta destrăbălată. Până la urmă, încă e junior. Când o să capete mai multă experienţă, o să-şi găsească şi el un job serios, de Full-stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure), Full Stack .NET Developer with React and AWS sau Node.js Developer„, adaugă Vlăduţ, un alt prieten al lui Decebal.

18 noiembrie 2019 15:11
Citește mai mult despre: programator

Alte articole

Vezi mai mult