Un IT-ist n-a reuşit să comande nimic la restaurant, că n-a găsit butonul de back în meniu

Marcel F., un tânăr inginer din Capitală, a fost la un pas să rămână flămând o seară întreagă! Incidentul s-a petrecut la un restaurant din centru, unde acesta se întâlnise cu câţiva prieteni.

Ajuns la capătul meniului, la rubrica deserturi, tânărul a încercat din răsputeri să se întoarcă la aperitive, pentru că avea poftă să guste ceva lejer, fără prea mult zahăr. „Degeaba! N-am găsit butonul de ‘back’. Credeţi-mă, am apăsat fiecare pătrăţică de pe pagina aia. Şi chiar dacă îl găseam, cum Dumnezeului comandam? Unde e butonul de ‘add to cart’?”, s-a plâns Marcel.

Din fericire, un comesean mai versat în ale hârtiei fizice l-a învăţat să dea fila înapoi, iar comanda i-a fost ulterior transmisă ospătarului printr-un sistem inedit de ticketing – prin viu grai.

„Oau. Un fel de ecran texturat pliabil, de unde îi dai indicaţii unui android cu mustaţă! Păi aşa da, au intrat şi restaurantele astea în secolul XXI”, a exclamat Marcel.

Dacă şi tu eşti cu adevărat pasionat de ultimele provocări ale tehnologiei, poate că ţi-ar prinde bine un job pe măsură. Arnia caută Vue.JS Frontend Developer, Senior Python Developer, Full Stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure) şi nu numai!

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

31 ianuarie 2020 10:01