Un IT-ist n-a reuşit să comande nimic la restaurant, că n-a găsit butonul de back în meniu

Marcel F., un tânăr inginer din Capitală, a fost la un pas să rămână flămând o seară întreagă! Incidentul s-a petrecut la un restaurant din centru, unde acesta se întâlnise cu câţiva prieteni.

Ajuns la capătul meniului, la rubrica deserturi, tânărul a încercat din răsputeri să se întoarcă la aperitive, pentru că avea poftă să guste ceva lejer, fără prea mult zahăr. „Degeaba! N-am găsit butonul de ‘back’. Credeţi-mă, am apăsat fiecare pătrăţică de pe pagina aia. Şi chiar dacă îl găseam, cum Dumnezeului comandam? Unde e butonul de ‘add to cart’?”, s-a plâns Marcel.

Din fericire, un comesean mai versat în ale hârtiei fizice l-a învăţat să dea fila înapoi, iar comanda i-a fost ulterior transmisă ospătarului printr-un sistem inedit de ticketing – prin viu grai.

„Oau. Un fel de ecran texturat pliabil, de unde îi dai indicaţii unui android cu mustaţă! Păi aşa da, au intrat şi restaurantele astea în secolul XXI”, a exclamat Marcel.

Dacă şi tu eşti cu adevărat pasionat de ultimele provocări ale tehnologiei, poate că ţi-ar prinde bine un job pe măsură. Arnia caută Vue.JS Frontend Developer, Senior Python Developer, Full Stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure) şi nu numai!

31 ianuarie 2020 10:01
Citește mai mult despre: it

Alte articole

Vezi mai mult