Un IT-ist n-are nevoie de selfie stick, că-şi face poze cu sateliţii Google Earth

Un IT-ist brașovean și-a asigurat un concediu fără dureri de cap după ce s-a străduit un pic și făcut un mic software care se folosește de sateliții Google Earth să-i facă poze unde se duce. „Mi-am pus doar un modul GPS la ceas și mă găsește oriunde sunt, tot ce trebuie să-i zic e să-mi dea pozele Hi-Res”, explică IT-istul Ioan Bucurei.

Avantajele sunt multiple, dar cel mai important este că nu stă toată ziua cu telefonul în mână și astfel nu are tentația aproape să intre zilnic pe StackOverflow, așa cum face toată ziua când e la job. În plus, imaginile din satelit dau mai bine, că par că nu sunt făcute intenționat.

„Faza cu programarea e că trebuie să dai destul de des commit, dacă vrei să faci ceva în meseria asta. Mai iei un job, mai înveți lucruri, te uiți și tu după ceva mișto gen Senior JavaEE/Spark Developer for an AI Team sau AI & Deep Learning Research Engineer, capeți experiență superioară, afli niște lucruri și poate ajungi și tu să-ți faci poză cu satelitul. Totul e să vrei”, spune IT-stul brașovean.

8 august 2019 14:08
Citește mai mult despre: programator

Alte articole

Vezi mai mult