Un IT-ist n-are voie să modifice canalele TV ale tatălui său: ”Nu știi tu de-astea!”

În ciuda cunoștințelor avansate în domeniul tehnologiei, tânărul IT-ist Decebal David a descoperit recent aceasta nu îi conferă dreptul de a modifica canalele TV ale tatălui său fără acordul acestuia sau măcar să se atingă de telecomandă. „Eu te-am trimis la școală să te faci deștept, și uite cum ai venit. Cine te-a învățat că poți face așa ceva, băiete”, a comentat Traian David, tatăl IT-istului.

Acesta a explicat că tânăra generație nu știe „de-astea, complexe, cum se făcea pe vremea mea”. „Nu te învață pe tine la școală algoritmii care trebuie. Sigur, poate te ajută să-ți iei un loc de muncă mai calumea, mai bine plătit, dar nu îți spune în ce ordine trebuie puse Prima TV, Eurosport și Animal Planet, tinere. Asta doar veteranii cu experiență pot ști”.

Băiatul susține că a încercat să vorbească și cu maică-sa, care l-a ascultat aproape jumătate de oră în timp ce se uita la telenovele coreene în bucătărie, înainte să-i spună „nu știu, întreabă-l și pe taică-tu, vezi ce zice. Dacă el zice da, ai voie. Important e să nu dai jos celofanul de pe ea, că se strică, intră praful”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 aprilie 2024 14:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult