Facultatea rămâne o perioadă de neuitat! Un IT-ist din Bucureşti recunoaşte că în fiecare an dă o tură prin Politehnică, locul unde a rămas virgin toată facultatea. Nostalgia petrecerilor nebuneşti, cu zacuscă şi muzică la winamp, cu holuri lungi şi fără fete îl năpădesc pe Darius D, programator la o firmă din Capitală.

programator_virgin_politehnica.jpg Zilnic prin campusul Politehnicii pot fi văzuţi băieţi cu ochelari, pantofi de trekking, blugi originali Levi’s şi geci scumpe din puf, uniforma clasică de IT-ist. Ei se plimbă şi oftează, revizitând locurile unde penisurile lor încă nu cunoscuseră zvâcnetul dragostei trupeşti.

“Acum lucrurile s-au schimbat masiv faţă de perioada aceea superbă. Din păcate avem şi câteva colege la birou, care ne distrug concentrarea cu ţinutele lor deşucheate. Una a venit cu un fular provocator, n-am putut să mai scriu nicio linie de cod în ziua aia”, spune mâhnit Darius. Acesta recunoaşte că fetele devin tot mai insistente când aud că e IT-ist: “Mă tem că într-o zi una sau mai multe vor pune mâna pe mine. Trăiesc cu groaza că acea zi se apropie”, a mai spus programatorul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 28.01.2020 14:02 IT & Știința

National Cinematografic