Un IT-ist revine anual în Politehnică, să vadă locul unde a rămas virgin în facultate

Facultatea rămâne o perioadă de neuitat! Un IT-ist din Bucureşti recunoaşte că în fiecare an dă o tură prin Politehnică, locul unde a rămas virgin toată facultatea. Nostalgia petrecerilor nebuneşti, cu zacuscă şi muzică la winamp, cu holuri lungi şi fără fete îl năpădesc pe Darius D, programator la o firmă din Capitală.

Zilnic prin campusul Politehnicii pot fi văzuţi băieţi cu ochelari, pantofi de trekking, blugi originali Levi’s şi geci scumpe din puf, uniforma clasică de IT-ist. Ei se plimbă şi oftează, revizitând locurile unde penisurile lor încă nu cunoscuseră zvâcnetul dragostei trupeşti.

“Acum lucrurile s-au schimbat masiv faţă de perioada aceea superbă. Din păcate avem şi câteva colege la birou, care ne distrug concentrarea cu ţinutele lor deşucheate. Una a venit cu un fular provocator, n-am putut să mai scriu nicio linie de cod în ziua aia”, spune mâhnit Darius. Acesta recunoaşte că fetele devin tot mai insistente când aud că e IT-ist: “Mă tem că într-o zi una sau mai multe vor pune mâna pe mine. Trăiesc cu groaza că acea zi se apropie”, a mai spus programatorul.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2020 15:01
Citește mai mult despre: Politehnica

Alte articole

Vezi mai mult