Asta înseamnă un salariu mare! Un programator din București spune că muncește mult, dar o duce și bine, frate. ”Când comand pizza nici nu mă uit la toppinguri. De multe ori zic: cu de toate, ca la șaorma”, spune programatorul. Acesta susține că ar putea trăi 2 ani numai din firimiturile din tastatură și și-ar putea face concediile doar cu banii pe care îi găsește prin blugi înainte să-i dea la curățat.programator_firimituri.jpg

Colegii acestuia i-au spus însă că ar trebui să fie mai discret cu aceste afirmații: ”Dacă ne bagă ăștia impozit pe firmituri? Nu le da idei”, avertizează un coleg.

Colegii noștri de la Arnia spun însă că e mult mai bine să trăiești din salariu și pentru firimituri ar trebui să folosești un aspirator special, sau să schimbi tastatura, că doar ești programator și îți permiți: ”Niciodată nu trebuie să te mulțumești cu firimituri. Cu siguranță poți mai mult”.

Dacă vrei mai mult, atunci alege un job alături de ei: Full Stack .NET Developer with React and AWS, QA Automation Engineer (C#), sau Senior Java Developer within Machine Learning Team.

Scris de Advert Einstein | Friday, 08.11.2019 13:35 IT & Știința

National Cinematografic