Un IT-ist și-a dresat câinele să latre când vede un bug în cod

Performanță de invidiat a unui programator român, care și-a dresat câinele să identifice bugurile din cod și să le semnaleze printr-un lătrat. După câțiva ani de antrenamente, cățelul Pedro, un teckel foarte inteligent, găsește foarte rapid bugurile în Java, Angular și Azure, iar zilele acestea a început să se antreneze cu un AI pentru descoperirea erorilor în COBOL.

Experții spun că Pedro s-ar califica pentru oricare din joburile disponibile la Techtalent, însă din păcate el nu și-a luat încă bacalaureatul și ce e mai grav e că se teme că nu primesc căței în clădire. ”Nu mi-e clar nici dacă acolo voi primi sau nu bobițe dacă identific bugurile, cum primesc acum, dar îi voi sugera stăpânului meu să încerce”, a declarat Pedro.

Programatorul care l-a adoptat pe PEdro spune că inițial îi arăta un bug, îi dădea bobițe și îi spunea să latre, însă în câteva luni Pedro a început să identifice buguri pe care nici măcar el, stăpânul, nu le observase. ”Mi-a luat câteva săptămâni să-l dezvăț să nu mai intre pe net ca să caute buguri aiurea, pentru că venea să mi le arate, sau îmi dădea un link, după care lătra că vrea bobițele”, spune programatorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 aprilie 2024 13:09
Citește mai mult despre: cățel job programator TechTalent

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult