Un IT-ist și-a programat pisica să toarcă Bitcoin

Gata cu soluțiile costisitoare de minat criptomonede! Un IT-ist român a reușit să injecteze un soft în propria pisică, pe care a transformat-o în miner de Bitcoin. Programatorul nu trebuie să facă altceva decât s-o hrănească și să-i schimbe nisipul din litieră, după care își verifică averea din portofelul electronic.

După ce a văzut că merge, IT-istul a trecut la lucruri și mai ambițioase. Programatorul a devenit foarte activ pe grupurile de adopții pisici și adună și toți motanii de pe lângă bloc. ”E un om minunat. N-am văzut pe nimeni să iubească atât de mult pisicile”, spune o vecină, care dezvăluie că programatorul ține 23 de mâțe în casă, dar până acum nimeni nu știa de ce.

”Schemele de îmbogățire rapidă nu dau întotdeauna rezultate, așa că programatorii se orientează mai degrabă spre joburi, precum joburile oferite de colegii noștri de la Arnia. Angajează foarte mulți. Sper că și IT-istul cu pisici miner se va angaja la ei și o să-mi lase mie pisicile aducătoare de criptomonede”, spune Vasile de la TNR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

31 martie 2021 10:03

Alte articole

Vezi mai mult