Începutul de an ne aduce deja un pretendent serios pentru titulatura de ”imbecilul anului”. Este vorba de un legumicultor de lângă Slobozia, care se laudă că după 16 ani de altoiri succesive a reușit să obțină un broccoli imens, care poate ajunge chiar și la o înălțime de 4 metri.broccoli_imens.jpg

Mai șocant este însă faptul că legumicultorul pretinde că a creat acest broccoli imens pentru a fi mâncat. ”Mai înțelegeam dacă îl făcea ca să țină o umbră deasă vara sau, și mai bine, ca să-l transformi în lemne sau cărbuni pentru grătar. Dar așa, să-l faci ca să-l mănânci, trebuie să fii tare imbecil”, este de părere un vecin al legumicultorului.

Deși numeroase studii arată că broccoli-ul are strict un rol decorativ în farfurie și nu trebuie sub nicio formă mâncat, legumicultorul de la marginea Sloboziei susține cu tărie opusul. Ba chiar se laudă că mănâncă în fiecare seară o farfurie cu vârf de broccoli. ”Asta probabil explică de ce suferă cu capul”, a comentat sec același vecin.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 09.01.2020 12:54 IT & Știința

National Cinematografic