Un locatar a fost dat afară din reţeaua de bloc pentru că avea prea mulţi viruşi

Un locatar al unui bloc din capitală a fost dat afară din reţeaua de bloc, după ce vecinii au constatat că acesta avea prea mulţi viruşi.

„M-am întâlnit de nu ştiu câte ori cu el pe scară, mereu avea un rack cu CD-uri cu fel de fel de antiviruşi. Am ştiut că e ceva suspect”, susţine Decebal Popescu, primul vecin care a intrat la bănuieli.

Ceilalţi vecini au simţit şi ei că e ceva în neregulă şi au presupus corect că e vorba de viruşi, întrunindu-se în secret pentru a discuta eliminarea acestuia din reţeaua de bloc.

„După cum arată nevastă-sa, probabil omul petrece mult timp pe site-uri porno, de unde se ştie că provin cei mai mulţi viruşi. Ok, nevastă-sa poate rămâne în reţea cu tableta ei, dar omul ăsta trebuie să dispară”, a declarat administratorul de bloc şi de reţea, întâmplător şi şef de scară, imediat după luarea deciziei.

Vecinii locatarului susţin că de foarte mult timp n-au mai luat nimic de pe computerul acestuia şi în plus i-au poreclit hard-discul „Bordelul”, din cauza viruşilor, recomandarea lor fiind să apeleze la un antivirus de calitate.

Articol recomandat de Bitdefender

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 iulie 2013 14:07

Alte articole

Vezi mai mult