Un meteorit a zburat înapoi în spațiu după ce a realizat că pică la Botoşani

Fenomen extrem de rar la Botoșani, unde un meteorit care se îndrepta spre oraș a realizat greșeala pe care era s-o comită și s-a întors grăbit în spațiu. Locuitorii au putut auzi cum meteoritul face un zgomot în timp ce se apropie, ”Uai să-mi bag nichelu în ea de viață, ăsta-i Botoșaniul”, după care a zbughit-o în direcția opusă.

Martorii confirmă. ”Am auzit șuieratul și când a ajung în dreptul panoului rutier cu începerea localității Botoșani, meteoritul a stat pe loc oleacă, a căutat Botoșani pe Google și după 3 secunde a fugit spre soare, preferând să fie topit decât să intre în Botoșani”.

Într-o mișcare ce sfidează legile fizicii, meteoritul a prins o viteză mai mare când se îndepărta de Botoșani decât când se apropia. Fizicienii spun că trebuie să existe o forță în Botoșani, care respinge orice, mai ales locuitorii Botoșaniului, care se îndreaptă cu viteză spre alte orașe imediat după naștere.

Un expert susține însă că meteoritul avea probabil software de la Apsisware, companie specializată în machine learning, acesta fiind motivul pentru care a știut că trebuie să evite să cadă în Botoșani.

Scris de Ionut
18 februarie 2022 14:25
Citește mai mult despre: Botoșani meteorit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult