Un motan extrem de mincinos din Berceni se laudă că a prins laserul

Afirmațiile sale sunt susținute și de stăpânul acestuia, care spune că după ce a prins laserul, motanul l-a ascuns sub canapea și nu-l mai poate scoate de-acolo. „Vă jur, mă jucam cu el în casă ca tot omul când acesta a profitat de neatenția mea și a prins punctulețul de laser”, explică Marcel Constantin, proprietarul lui Simba.

În privința dovezilor în susținerea acestui fapt, motanul Simba nu a prezentat argumente convingătoare, susținând la fel ca și stăpânul său, că a prins acel punctuleț laser dar a alunecat sub canapea, de unde nu mai poate fi scos. „Acuzele îndreptate împotriva mea, că nu am prins laserul, fac parte dintr-o campanie de calomnie a adversarilor mei politici, respectiv Tom și Fifi de la etajul doi, care vor să mascheze astfel adevăratul vinovat al incidentului de seara trecută când cineva a dărâmat ficusul de pe scară” a transmis motanul Simba într-un comunicat de presă.

Cu toate acestea experții sunt sceptici în privința capturării laserului și cer reluarea experimentului. Astfel, aceștia au lansat un apel național către proprietarii de pisici să folosească un laser în casă să vadă dacă nu cumva îl prinde felina. Și dacă da, să raporteze imediat.

Scris de Ef
29 mai 2020 14:05
Citește mai mult despre: pisica

Alte articole

Vezi mai mult