Un nou fenomen paranormal! Lângă pădurea Baciu a fost zărit un absolvent de Automatică fără job

Fenomene din ce în ce mai ciudate pe teritoriul României! Adepţii paranormalului spun că în pădurea Baciu, unde în trecut apăreau doar OZN-uri şi câte un yeti rătăcit, îşi face veacul un absolvent de Automatică fără loc de muncă.

“Nu există aşa ceva. Ultimii programatori şomeri de pe aceste meleaguri au trăit în urmă cu milioane de ani, pe vremea dinozaurilor. De atunci, din moşi strămoşi, dacă ştii oleacă de Java sau măcar să scrii un X şi 0 în Pascal, cineva îţi dă de muncă, ba chiar te plăteşte cu vârf şi îndesat”, spune nea Decebal, pădurar. “Să ne amintim proverbul românesc: ce iese de la Poli, joburi mănâncă!”

Câţiva fani ai misterelor spun că l-au surprins chiar şi pe film, dar imaginile nu-l conving pe scepticul nea Decebal. „Dacă mă întrebaţi pe mine, e un balon meteorologic, o iluzie optică sau un viezure care a găsit o tastatură aruncată prin tufişuri. În cel mai rău caz, e El Chupacabra, dar nici de-ăia n-am mai avut de ani buni în pădurea asta, i-a mâncat ursul.”

“Porcii nu zboară, plopul nu face pere şi tinerii pasionaţi de IT nu şomează, asta e clar”, a confirmat un reprezentant al programatorilor. “Păi e suficient să te înscrii cu CV-ul la DB Tech School pentru un internship plătit, unde înveţi de la cei mai buni specialişti!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 mai 2018 11:05
Citește mai mult despre: extraterestri it joburi Pădurea Baciu

Alte articole

Vezi mai mult