Un nou pericol! Mai multe roșii modificate genetic au mușcat clienții într-o piață din București

Uitați de maidanezi! Un pericol neașteptat îi amenință acum pe bucureșteni, mai ales pe cei care frecventează piețele: legumele modificate genetic care sar să muște clienții. Primul caz a fost sesizat în Piața Obor, unde un bărbat a fost rănit grav de roșia pe care o pipăia.

„Voiam să-mi aleg o roșie, pentru o salată, să mănânc cu familia. Am luat-o în mână, am apăsat-o cu degetele, să fiu sigur că nu-i din plastic, și, deodată, haț, mi-a înfipt colții în deget. Am aruncat-o cât colo, și am fugit spre spital, să mă pansez și să mă vaccinez”, spune Victor R., ghinionistul cumpărător.

Nu a fost, însă, ultima dramă pe care avea să o trăiască. „Deși doctorii mi-au spus că sunt în afara oricărui pericol, a doua zi m-am trezit cu o ureche crescută pe mâna dreaptă”, spune bărbatul.

Din păcate, nu este singurul caz de acest gen. Într-o altă piață, o legătură de praz a sărit la gâtul unui băiețel nevinovat, culmea, din Oltenia, provocându-i acestuia răni grave. Autoritățile vor contraataca trimițând în piețe hingheri de legume. Aceștia vor trebui, însă, să se lupte cu ONG-urile pentru apărarea drepturilor legumelor, dar și cu numeroase babe care trec prin piețe și stropesc legumele cu pesticide.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

3 august 2015 11:08