TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

Un nou trend printre români: Îşi scot molarii, ca să poată băga şaorma mai adânc!

10 decembrie 2013 03:50
Un nou trend printre români: Îşi scot molarii, ca să poată băga şaorma mai adânc!

Cabinetele stomatologice din întreaga ţară sunt luate cu asalt de românii pofticioşi, care îşi scot câteva măsele pentru că vor să-şi bage şaorma cât mai adânc în gură.

„Prima parte e ţeapă, are doar sos, legume şi lipie. Dacă nu bagi şaorma în gură măcar 10 cm, nici nu dai de carne, ca să nu mai zic de cartofii prăjiţi”, argumentează Victor Rolcea decizia de a-şi extrage ultimele 3 rânduri de molari din gură.

Românii ahtiaţi după şaorme spun că gustul de roşie tocată, maioneză, ceapă şi lipie le produce depresie şi că cea mai mare plăcere în viaţă e să simţi în gură carnea proaspăt tăiată de şaormar.

„Dacă ar fi după noi, am comanda numai lipie cu carne, cartofi prăjiţi şi mujdei, restul ingredientelor le cerem doar ca să nu părem ultimii proşti, care nu beneficiază de super-oferta completă”, spune Victor Rolcea.

Medicii stomatologi sunt mulţumiţi de noul trend, operând până la 40-50 de pacienţi pe zi. Stomatologii spun că „Prima întrebare pusă de pacienţi după extracţie e întotdeauna după cât timp pot mânca şaorma”.

Ne găsești și pe FacebookInstagram, TikTok și YouTube.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi